Hem » Med hopp om bättre fortsättning på 2022

Med hopp om bättre fortsättning på 2022

Som du förstår har vi många tankar om hur vi skall planera för vintern och vårens aktiviteter i förhållande till de restriktioner som finns. Och som vi tidigare har meddelat kommer vi inte ha ett tryckt programblad utan vi kommer löpande att uppdatera vår hemsida med programpunkter som vi anser att vi kan genomföra på ett tryggt och säkert sätt.

Varje gång vi gör en större förändring så kommer vi att skicka ett mail till dig med en uppmaning om att se på hemsidan vad som erbjuds just nu.

Som du känner till sedan förra utskicket så har vi relativt många programpunkter klara med vågar inte publicera dem utifrån situationen med pandemin.

Just nu har vi beslutat att vi kommer att genomföra föredraget Arv och Testamente den 21 januari men med ett begränsat antal besökare. Dessa platser kommer att bli bokningsbara den 11 januari. Klicka in här för att läsa mera nu och boka den 11:e.

På samma sätt så planerar vi att fortsätta med några av våra cirklar. Så kolla på hemsidan under rubriken Fortlöpande aktiviteter – där hittar ni även andra aktiviteter som pågår, exempelvis Fredagsvandring och Boule.

Vi återkommer i nästa vecka med mer information om programmen som är planerade för februari.

Väl mött på några av våra kommande aktiviteter!

Styrelsen genom Ewa Jerlinder Nord, ordförande

(Detta är ett massutskick som har skickats till medlemmar i föreningen Aktiva Seniorer Uppsala. Även du som ännu inte betalt avgiften för 2022 men var medlem under 2021 har fått direktmeddelandet.)