Hem » Om oss

Om oss

Om föreningen Aktiva Seniorer i Uppsala

Föreningen Aktiva Seniorer i Uppsala (FAS Uppsala) är en ideell förening som är politiskt, religiöst och pensionärsfackligt oberoende. Föreningen har funnits sedan 2002, är en av de större i landet och vi är 1 000 medlemmar (7 juni 2022). 

Föreningens inriktning är att främja seniorers kulturella och andra gemensamma intressen. Vårt mål är att kunna erbjuda alla medlemmar möjlighet till roliga och givande sysselsättningar. Våra programblad, som utkommer två gånger per år, innehåller många och varierande aktiviteter. Medborgarskolan är vår samarbetspartner.

Föreningen är medlem i den riksomfattande organisationen Förbundet Aktiva Seniorer. Förbundet bildades 1988 och består av cirka 45 lokalföreningar med sammanlagt cirka 18 000 medlemmar. Mer information om Förbundet finns på dess hemsida, se länken nedan. På hemsidan finns också länkar till många av landets övriga lokalföreningar med information om deras aktuella verksamhet och aktiviteter.

> Det är vi som arbetar i styrelsen

Olycksfallsförsäkring

Som medlem är du olycksfallsförsäkrad i Folksam under tid då du är verksam i Aktiva Seniorers verksamhet. Vid skada kontakta närmaste Folksamkontor och hänvisa till Aktiva Seniorers försäkring nr K66184. Försäkringen ingår i medlemsavgiften. För att undvika glapp i ditt försäkringsskydd måste du betala medlemsavgiften senast 1 mars varje år. > Läs mer på Förbundets hemsida

Om Förbundet Aktiva Seniorer

> Läs mer här (öppnas i nytt fönster)

Kontakta oss

> E-post

Postadress
Aktiva Seniorer Uppsala
c/o Ewa Jerlinder Nord
Fyrisvallsgatan 3 B
752 20 Uppsala

Om hemsidan

Har du synpunkter på vår hemsida så är vi glada om du hör av dig.
Webbredaktionen, det är vi