Knäckt drömgräns på en bangolfrunda

Grattis, grattis Lars Lindahl! Efter 16 års spel har en av våra tävlande knäckt drömgränsen 30 slag på en runda.

Det har talats om ett hemligt pris för denna prestation. Ett sådant finns men Lars och alla andra får lugna sig till den traditionella avslutningen i början på december. En titt på toppen av vår tabell visar att vi har tagit oss upp till en häftigare nivå. Lars och Göran leder på 98 slag tätt följda av Ahmand med 99. Fortsättning följer.

Bortsett från den sedvanliga väderdippen kring midsommar så ser det rätt bra ut framöver för vårt spel. Det är skönt, bangolf i regn har få entusiastiska utövare. Möjligen bortsett från i Bergen där det inte finns något annat alternativ.

Ladda inför midsommar med en eller flera rundor så kommer sill, färskpotatis, och vad därtill hörer enligt A Engström, att smaka ännu utsöktare.

Text Kerstin Karlsson