Vårens programpunkter nu på hemsidan

Vårens programpunkter nu på hemsidan

Nu finns alla vårens programpunkter även i Kalendariet här på vår hemsida. Och samtidigt tycks programfoldern ha nått fram via posten eftersom bokningarna strömmar in. Lycka till med bokningarna!

”Vad har Uppsala för planer” den 5 mars som finns med i det utsända vårprogrammet blir av inte under våren.

Tryckfelsnisse har varit framme. Besöket hos fotokonstnären Marianne Lind den 24 april kostar 80 kronor och inget annat. E-postadressen för bokningar till Häverö Prästäng den 21 maj ska vara oscarius@blixtmail,se och inget annat. Resan till Nora/Grythyttan den 2 juni kan bokas via telefon 018-12 61 88 (några siffror har blivit omkastade).

Även sidan med caféträffarna är uppdaterad med vårens temacaféer. Den första äger rum nu på torsdag. Den 19 januari berättar Gunnel Westring-Bastin, Aase Fridegård Penayo och Gudrun Edsler om Stadsbibliotekets vänner och deras program.