Sommaren nalkas

Sommaren nalkas med stormsteg och det är inte många programpunkter kvar att kunna delta i innan det nya programmet kommer. Det står dock inte på så är det augusti igen och då hittar du det nya häftet i brevlådan och på hemsidan. Som alltid med nya intressanta aktiviteter.  

Glöm inte att titta på vår förnämliga hemsida som ständigt uppdateras. För dig som vill eller behöver ha innehållet uppläst har vi också en lyssnafunktion. Återkom gärna med feedback så vi vet om vi ska ha den kvar. 

Det händer ju att våra aktiviteter är så attraktiva att alla inte kan beredas plats genast, anmäl dig ändå fast du ser att det är fullbokat. Vi kan komma att dubblera aktiviteter där stort intresse finns – om någon är villig att ställa upp och ta ansvar för den nya aktiviteten. Programmakaren som deltog första gången kan kanske inte avsätta tid igen. Ta chansen att prova; om vi ska orka dubblera aktiviteter behöver vi bli flera som jobbar!

I vårens program dubblerade vi fyra av aktiviteterna, vi bytte till en större lokal i ett annat fall och en konsertresa planerades för 30 personer men det blev 50 personer i slutändan.

Vissa aktiviteter går inte att dubblera. Ett exempelvis är ”Med buss genom Uppsalas nya stadsdelar”. Stadsbyggnadskontoret hade inte möjlighet att göra turen fler gånger. Vi hade lätt kunnat fyllt ytterligare två bussar, så stort var intresset.

Så trots att det kan kännas motigt att inte komma med direkt så ska du veta att vi gör vårt bästa för att göra dig nöjd som medlem.

Vi från programkommittén önskar er alla en riktigt trevlig sommar!

Margareta Engvall, vice ordförande FAS Uppsala