Följ med på vår fredagsvandring

Häromdagen, på höstens upptaktsmöte, berättade Lena Flock inspirerande om Vandringsgruppens fredagsvandringar. Året runt, oavsett väderlek, vandrar man tillsammans mot mål som har bestämts föregående fredag.

Efteråt uttryckte många av åhörarna intresse att följa med på vandringarna – för att få frisk luft, motion, gemenskap och framför allt glädje. 

Nu på fredag, den 24 augusti klockan 10, träffas vi som vill vara med vid Flustret/ Svandammen. Vi går utefter ån en bit och fortsätter upp på höjden av Kronparken. Vid Ultuna kan man avsluta och ta bussen tillbaka eller fortsätta mot Sunnersta. Det kan vara lämpligt att ta med lite fika.

Framöver presenteras kommande fredagsvandring på Vandrings-gruppens sida, cirka fyra eller fem dagar i förväg.

Fredagsvandra med oss!

Vandringsgruppens sida

Kontakt: Lena Flock