Dags att börja använda det nya bokningssystemet

Tisdagen den 21 augusti klockan 9.00 går startskottet för bokning av nio olika programpunkter samtidigt i vårt nya bokningssystem.

Intresserade medlemmar med aktuell e-postadress registrerad i föreningens medlemsregister ska anmäla sig via systemet. Ett fåtal platser är reserverade för medlemmar utan e-post, endast dessa medlemmar får anmäla sig via telefon.

Bokningsbekräftelse 
Du som bokar via systemet får dels en bekräftelse direkt på skärmen och dels en bekräftelse via e-post till den adress du har angivit. Bekräftelsen kan för enstaka medlemmar hamna i spamfiltret eller i papperskorgen. Om du inte hittar bekräftelsen, ring den kontaktperson som anges för aktuell programpunkt. 

Meddelandefältet 
Meddelandefältet ska endast användas för att ange eventuella allergier, hjälpmedel och liknande.

Max två medlemmar per bokning
Om en bokning avser två medlemmar ska namnen anges i separata fält (person 1 samt person 2/medföljande).

Lycka till med bokningarna!

Informationslämnare: Ulla Englund, webbredaktör