Hem » Bouleledare sökes!

Bouleledare sökes!

Aktiva Seniorer har en livaktiv boulegrupp med i genomsnitt 20-24 spelare varje vecka. Jag har under ett antal år haft hand om denna verksamhet, men har nu av hälsoskäl avsagt mig vidare medverkan från 1  maj.

Det gäller främst att under vintersäsongen inomhus oktober till april representera Aktiva Seniorer gentemot Uppsala Bouleallians som är den gemensamma organisation som hyr boulehallen av Uppsala kommun.

Arbetet som inte är betungande innebär att utifrån närvarolistor rapportera till Aktiva Seniorers ledning samt att vintertid inomhus samla in spelavgifter (jag använder swish) och månadsvis betala in dessa till boulealliansen.

Vintersäsongen startar i oktober så min ersättare måste vara på plats senast 1 oktober. Det är min förhoppning att det praktiska arbetet som spelvärd på plats med närvarorlistor, lottning med mera kan göras av en grupp, säg fyra personer, som fördelar speltillfällena på varandra. 

Låter detta intressant? Kontakta Anders Uddgren, tfn  0768-03 66 09