Ska biobesöken på onsdagseftermiddagar upphöra?

Med dagens eftermiddagsfilm ”Boy erased” slutar jag som kontaktperson i Filmgruppen. Gruppen består av 172 medlemmar – jag hoppas någon vill ansvara för att det blir eftermiddagsbio även nästa år; aktiviteten har funnits i föreningens program sedan våren 2012.

Birgitta Rydberg fortsätter att hålla samman biobesöken en måndagskväll i månaden.

Kontakta mig eller Birgitta Rydberg om du är intresserad att ta över onsdagsfilmerna.

Vi var fjorton medlemmar som såg eftermiddagens film tillsammans och tolv av oss fortsatte efteråt till Saluhallen för att äta och dricka lite medan vi kom överens om att filmen var både se- och tänkvärd, kanske mer kontroversiell och därmed nyttig för en amerikansk publik än här i Sverige.
Ingrid, Margareta, Annica, Margith, Eva-Lena, Carin, Gudrun, Gunilla, Kristina, Ingalill, Berit, Margareta, Anders med flera: Jag är så glad och tacksam över de biobesök med eftersnack vi har deltagit i tillsammans.

Filmgruppens sida

Text: Ulla Englund