Spela boule är (mycket) roligt!

Vi är en grupp inom föreningen som träffas en gång per vecka för att spela boule. Det kan variera mellan 8 och 24 deltagare, beroende på väder och vind. Men vi vill gärna bli fler.

Hittills har vi ägnat oss åt att spela på ett avslappnat och inte alltför tävlingsinriktat sätt. Men självklart seriöst. Nu finns intresse för att, parallellt med det avslappnade spelet, arrangera olika tävlingar – inom föreningen och även mot andra föreningar. Men i så fall bör vi blir fler så att vi får en stabil tillgång på sugna spelare. 

Boule är ett spel som man lär sig på 5 minuter, behärskar efter 1 timme, och behöver en livstid för att tröttna på. Det är lika utmanande varje gång som man står där och skall kasta ett klot. Ofta blir det bara så där, men ibland en riktig fullträff!

Så även DU är välkommen. Mer information från Anders Uddgren.

Under sommarhalvåret spelar vi på Fålhagens IP tisdagar 13-16. Det spelet är gratis. När det blir vinter flyttar in i Gottsundahallen, tisdagar 12-15.

Där betalar vi en avgift av 30 kr/person och tillfälle (som går till hallhyran).

Av det rykande färska höstprogrammet (kommer i din postlåda i början av vecka 32) framgår på sidan 10 att det blir en introduktionsträff tisdagen den 9 oktober kl 12.

Text: Anders Uddgren

Boulesidan