Medarbetarträff i Odd Fellowhuset*)

Alla medlemmar som under det senaste halvåret gjort en insats för föreningen var inbjudna till en härlig konsert med efterföljande buffé den 31 maj.

Cirka 35 hade möjlighet att delta – det ÄR bråda dagar i maj så det är svårt att samla de nästan 60 medarbetare som förtjänat att tackas på detta vis för det ideella arbete som utförs till övriga medlemmars nöje och nytta.

Foto: SG Ericson

Framtidsbandet spelade och sjöng många välkända låtar för oss. Bandet bestod denna dag av ledaren Bo Johansson på saxofon, operettsångerskan Eva Svärd Mannerstedt, konsertpianisten Franz Hudec – som nu valde att spela på sitt elpiano och Lasse Andersson på bas. Framtidsbandet förstärktes av Anders Paulsson – sopransaxofonist som har genomfört hundratals konserter på sitt instrument som solist i 22 länder. En sådan tur vi har!

Foto: M Engvall

Barmästaren, tillika ny ledare för Nöjespatrullen, Jan-Åke Eriksson.

Foto: M Engvall

Vi bjöd Framtidsbandet att dela lunchen med oss. Främst i bild: Anders Paulsson (tv) och Bo Pålsson (th) tar för sig. Den goda buffén bestod av lax, rostbiff, kyckling, potatissallad, rödbetor med fetaost, bröd/dryck samt en gudomlig efterrätt. 

Foto: SG Ericson

Under skratt och prat lät vi, programmakare, cirkelledare, styrelseledamöter, oss väl smaka. Stort tack till styrelsen som ordnat detta!

*) Odd Fellowhuset, ett läckert Leche-hus. Huset byggdes 1950 av fd stadsarkitekten Gunnar Leche, som utformade ställverket vid Börjegatan 44.

Text: Ulla Englund
Foto: Margareta Engvall/Sven-Gunnar Ericson