Fler än 175 medlemmar kom!

Föreningens upptaktsmöten brukar vara populära – men denna gång var det verkligen rekord.

175 medlemmar antecknade sina namn på de deltagarlistor som gick runt i bänkarna i Missionskyrkan när vi samlats till första träffen för året. Säkert var det en och annan som inte nåddes av någon lista.

Så roligt att det är så populärt att höra om nyheter i vår verksamhet.

Missionskyrkans stora sal lär rymma 400 personer så än räcker den till för oss. Men det ser redan lite trångt ut.
Delar av styrelsen på främre bänken till höger: från vänster, Torsten Åkesson, Ruben Jonson, kassör samt Britt-Marie Gunnarstedt, ordförande.
Webbredaktören Ulla Englund demonstrerade det nya bokningssystemet innan teaterombudet Ulla E övergick till att prata om vitsen med att anmäla sig till teaterlistan.
Träslöjdaren Karl-Erik Petersson visade upp och berättade om de fina, praktiska föremål han gjort under åren i träslöjdscirkeln. 
Så här ser de pallar ut som Karl-Erik gör. En pall lottades ut och ägs nu av en glad vinnare. Karl-Erik gör gärna flera för 150 kr/st där hela beloppet går vidare till hjälporganisation Operation Smile. (Foto av Karl-Eriks bild)
Föreningens eminenta men decimerade kör roade oss stort med sina roliga sånger innan köandet till kaffet och morotskakorna tog vid. (Ullas foto)
En stund senare var alla kakorna och kaffet slut.

Text: Ulla Englund | Foto: Sven-Gunnar Ericson

Om Operation Smile, läs här  (öppnas i eget fönster)