Det lackar mot jul

Det lackar mot jul

En strålande solrik höst är lite trevande på väg mot vinter. Vi har ju andra advent här, så nog kan det väl få komma lite mer snö nu. Bara den ligger kvar.

Höstens programpunkter har varit välbesökta och uppskattade. Några aktiviteter och caféträffar finns kvar för december och januari. Det finns lediga platser till ”Turandot” på Heby Metropolitan åtminstone.

Och arbetet med vintern/vårens program går nu in i sitt slutskede. Som vanligt med en stor bredd på utbudet, så det borde finnas något som passar de flesta. 

Vi har fått synpunkter från medlemmar som saknat olika områden och vi försöker då få igång något. Vi startar exempelvis en visstuga på det nya året. Läs mer på annat håll här på hemsidan och i det nya programmet ( som kommer i mitten av januari).
Det finns också några andra områden som man efterlyst. Fiske är ett. Några saknade utflykterna för att se asparna, våra landskapsfiskar, som finns i Fyrisån och kan ses vid asptrapporna. För att få igång nya återkommande aktiviteter eller ansvara för exempelvis asputflykterna krävs att det finns någon som är beredd att ta på sig lite arbete och se till det blir verklighet. Vi behöver verkligen flera som arbetar för att vi ska kunna fortsätta ha de välmatade program som vi haft hittills. Om du själv inte känner att du har möjlighet att ta på dig lite arbete har du kanske någon i din bekantskapskrets som du tror skulle kunna göra det. Tipsa oss gärna, så kan vi ta kontakt.

Det lackar mot jul. Vi alla som arbetar för att kunna ge intressanta, lärorika och roliga aktiviteter till er alla vill tillönska alla en riktigt skön och avkopplande jul- och nyårshelg. Måsten ska vi avskaffa, gör trevliga saker tillsammans även när Aktiva Seniorer inte har verksamhet igång.

Anita Lundin, ordförande FAS Uppsala