Välkomna till höstens program

När du läser detta har vi fått svar på hur högsommaren blev. En sommar med mer sol och mindre regn skulle väl gjort de flesta nöjdare. Men än kan vi hoppas på sköna sensommardagar och milda augusti- och septemberkvällar. Och vi som inte längre ”lönearbetar” har ju kunnat utnyttja de få fina dagarna som ändå har varit.

Du har nu fått – eller kommer att få endera dagen – ett nytt program i din postlåda. Och det är väl ungefär som våra program brukar se ut, en lagom blandning som förhoppningsvis kan ge de flesta av våra medlemmar något trevligt att se fram emot under hösten. Ett litet tips: Är det något du gärna vill delta i, vänta inte för länge med att anmäla dig. Ibland kan vi inte vara så många vid en aktivitet och då kan det snabbt bli fulltecknat. Och, förstås, avanmäl dig så snart du förstår att du blir förhindrad att delta.

En sak som skiljer detta program från tidigare är att det finns ett extrablad med erbjudande. Till rejält subventionerat pris erbjuder vi alla våra medlemmar att delta i en aktivitet under hösten. Det finns tre olika aktiviteter att välja mellan, man kan bara delta i en av dessa. Och till de här aktiviteterna kan inte gäster bjudas med.

Välkomna till höstens aktiviteter, hoppas vi ses! 

Anita Lundin, ordförande FAS Uppsala