Det är roligt att göra uppskattade program

Tiden går fort när man har roligt. Och det har vi som arbetar med få till det program som du kan ladda ner här till höger. En starkt bidragande orsak är förstås att vi känner att ni uppskattar det vi gör. Vi strävar efter att det ska vara en bra blandning, så att alla kan hitta något intressant. Och glöm inte att titta på sista sidan; där finns ju alla de aktiviteter som rullar på, vecka efter vecka eller månad efter månad.

Vi uppskattar också att ni tar direktkontakt med oss. När ni har frågor eller förslag till saker som kan bli bättre. Och förstås, när ni kan tänka er att bidra med ert eget arbete. Det är ju alltid en viss omsättning av personer som bidrar med eget arbete. Och återväxten är viktig. Kommer det inte in nya krafter kommer förstås verksamheten inte att kunna bedrivas lika bra framåt. Nya krafter innebär nya erfarenheter och idéer, nya tankar om hur man kan göra.

Vid några tillfällen när vi haft föredrag på Storgatan 11 har deltagare kommit till lokalen med andan i halsen och frågat om vi ändrat tiden för föredraget och att de därför var sena. På anslagstavlan i foajén finns angivet vilken verksamhet som är i de olika rummen. Ofta står den tid som vi har bokat lokalen för, vilket är minst en halvtimme innan föredraget ska börja. Men det är alltid den  tid som står i programmet som gäller. Om vi ändrar något ska du som anmält dig få veta det i god tid.

Anita Lundin, ordförande FAS Uppsala