Hem » Oktobers måndagsfilm serverar ett moraliskt dilemma

Oktobers måndagsfilm serverar ett moraliskt dilemma

Med “Kyssen” är Danmarks främste regissör, Billie August, tillbaka med en ny publik- och kritikersuccé. “Kyssen” serverar ett moraliskt dilemma av den mest dramatiska sort. Biopremiär den 29/9.

Vad Kyssen
När Måndag 2/10 kl 15.00
Var Royal, salong 3 (48 platser)
Seniorpris 134,10 kr
Filmens längd 1 timme och 56 minuter
Eftersnack OPA Greek Cuisine i S:t Per Galleria, Dragarbrunnsgatan 21

Om filmen  Danmark, 1913, strax före första världskriget. Kadetten Anton blir inviterad till bal på baron Løvenskjolds herrgård. Där bjuder han upp baronens lama dotter Edith. Kadetten är ofta gäst på herrgården och Edith förälskar sig snabbt i honom men Antons känslor handlar enbart om vänskap och medlidande. Anton snärjer in sig i ett nät av allt värre lögner och löften som snabbt närmar sig en rent livsfarlig nivå.


Är vi tio biobesökare eller fler så får föreningen ett litet bidrag. Av den anledningen skriver vi upp allas namn – så säg till när du är där. Men vi ser filmen tillsammans oavsett hur många vi är, bara vi får plats i salongen. Du behöver inte berätta i förväg om du kommer med eller inte.


Väl mött alla filmälskare före kl 15.00

Biovärd Liselotte Eriksson, 0703-47 13 81

Till Filmgruppens sida

(Detta är även ett massutskick till medlemmar i föreningen Aktiva Seniorer som är med i Filmgruppen.  Du är välkommen även om du inte vill vara med i Filmgruppen.)