Hem » Att ha roligt är en allvarlig fråga!

Att ha roligt är en allvarlig fråga!

Välkommen in i gemenskapen!

Att ha roligt är en fråga som aldrig har varit allvarligare och viktigare, i alla fall inte för mig. I en omvärld som inte alltid ger oss kraft och energi är det viktigt att ta till vara det roliga i vardagen. Att glädje förlänger livet känns otvivelaktigt sant och i vart fall så höjer den kvalitén på livet!

Vi är en förening där gemenskap också är en viktig del av verksamheten. Därför satsar vi på att göra saker tillsammans, som att utveckla nya aktiviteter men också att förbättra gamla. Under våren har vi startat två nya aktiviteter – Promenader/kortare vandringar och en Golfsektion, jag hoppas att du har noterat det eller kanske rent av deltagit?

Många av våra aktiviteter pågår en eller flera gånger i månaden och jag hoppas att du hittat fram på hemsidan till den delen som vi kallar Fasta aktiviteter. Det finns så många olika sammankomster att det ibland kan vara svårt att vlja!

Medlemsantalet ökar hela tiden och vi behöver bli allt fler som skapar nya aktiviteter – kanske är du den vi söker? Kontakta programkommittén med dina förslag.

Vi vill medverka till att det ska vara enkelt att boka och att välja rätt aktivitet. Föreningen lägger stor vikt vid att utveckla hemsidan. Du har väl redan noterat vår splitternya kalender till höger på många av sidorna.

Ewa Jerlinder Nord
Ewa Jerlinder Nord
ordförande Aktiva Seniorer Uppsala

Väl mött bland våra gemensamma aktiviteter!

(Detta är även ett massutskick till medlemmar i Aktiva Seniorer Uppsala.)