Hem » Bowlingens säsongavslut med avslutningsfika

Bowlingens säsongavslut med avslutningsfika

Den 10 maj var det slut för säsongen med spel och avslutningsfika för de tjugo medlemmar som hållit bowlingen och sig själva igång under våren. Bengt Karlsson, vår bowlingsektions grundare, var hedersgäst och kunde förstås konstatera vad alla vet, att den krympt ordentligt sedan hans tid vid rodret.

Olle från Fyrishovs bowling tackades för stöd och omsorg om våra spelare och önskade oss välkomna tillbaka, den 6 september, och till föreningens kortkurs för nya spelare 13, 20 och 27 september. Kortkursen hoppas vi ska locka nya och entusiastiska deltagare till detta ofta enerverande men väldigt roliga spel.

(Arkivbild)

Allt beror nu på uppslutningen i höst – kommer vi att få behålla nuvarande villkor, eller blir det färre banor, t ex fem, en timme i stället för två?

Kenny, som skött resultatregistreringen i det som inte återuppstått som ett slutspel, och jag som ”hållit i pennan” hoppas, att alla ni som varit aktiva denna säsong, och alla ni som tidigare meddelat intresse att vara med i bowlinggruppen, nu återkommer som aktiva spelare i höst och återger vår bowlingsektions dess forna glans och rättmätiga plats som en av de största sektioner i föreningen.
Mao – kom igen då!

Text Elisabeth Agell

(Detta är även ett massutskick till medlemmar i föreningen Aktiva Seniorer som ingår i bowlinggruppen)