Hem » Planerna för kommande halvåret fortfarande ovissa

Planerna för kommande halvåret fortfarande ovissa

Den här veckan i januari skulle vi, styrelsen och medarbetare, ha varit samlade för att packa och sända iväg vårens programblad till er, våra kära medlemmar, följt av årets första styrelsesammanträde.

Det blev som ni vet inget programblad, men det blev ett sammanträde, återigen digitalt, präglat av vemod över det förlorade 2020, över alla fina programpunkter som vi blev tvungna att ställa in i våras, och över att inte ha kunnat presentera något program för hösten.

Vi har saknat er alla, och hoppas innerligt att ni har kunnat undvika covid-19-smitta och att dessa många och ovanliga dagar har uthärdats med jämnmod.

Planerna för det kommande halvåret är fortfarande minst sagt ovissa. Vi är, om än på osäkra grunder, i alla fall litet optimistiska och kommer att försöka hitta aktiviteter som skulle kunna vara genomförbara. Tack vare vårt nya administrativa system (MinaAktiviteter) är det nu, lämpligt nog, möjligt att annonsera dessa och erbjuda bokning på vanligt sätt. Kanske flera av er har några förslag? Det är lika lätt som förut att skicka dem till oss.

Vill du veta vilka uppgifter föreningen har om dig som medlem? Sänd en begäran via vårt Kontaktformulär om att själv se det.

Till sist: Föreningens årsstämma har flyttats till hösten eller när smittorisken för pandemin är försvinnande liten. Mer information om hur den ska genomföras återkommer vi till. 

Elisabeth Agell
ordförande, FAS Uppsala