Nu är den fina hösten här

Sensommaren har varit fantastisk men nu är den fina hösten här med de härliga dagarna med sol, hög skön luft och vackra färger i naturen när det är så skönt att strosa i skogen och leta svamp eller plocka lingon, och att inte förglömma, de mysiga mörka kvällarna när det är dags att tända ljus igen.

Lägg därtill att vi har ett nytt intressant program i föreningen med massor av aktiviteter att kunna sysselsätta sig med.

Roligt – när man som jag är med i programkommittén för vår förening i Uppsala – att se att det är rykande åtgång på många av våra aktiviteter nu i höst; känns som ett kvitto på att vi jobbat rätt. Flera mycket uppskattade arrangemang har redan genomförts och vi har glatt oss åt deltagarnas lovord.

Dessvärre har några medlemmar blivit missnöjda för att många aktiviteter blivit så snabbt fulltecknade. Vi kommer snarast att se över anmälningsrutinerna för att förbättra dem.

Nu är det dags för oss att starta arbetet med vårens aktiviteter så hör gärna av dig om det är något du vill ha med i programmet och även om du vill hjälpa till med någon aktivitet.

Det är roligt och stimulerande att jobba i föreningen och framförallt – man får så många nya vänner!

Margareta Engvall, vice ordförande, FAS Uppsala