Bangolfens hemliga pris

Den 16 juni regnade bort men nu, den 23 juni, var vi i full gång igen. Det märks att vi kommit en bit på väg när det gäller årets säsong. Det markeras av att många spelare förbättrar sig rejält. För inger Ny handlade det om 16 slag! Inte illa. Om man därtill lägger att Sven-Åke Ny förbättrade sig med 14 slag så blev det för familjen inte mindre än 30. Troligen världsrekord – i varje fall i Uppsala.

Vi har satt upp ett hemligt pris som faller ut till den som först presterar 30 slag. Lars Lindahl var inte långt ifrån med 32 slag som bäst denna gång. Det innebar också att han gick upp i ledningen och ligger nu ett slag före Göran Lennqvist. Det drar ihop sig, en spännande sommar är på gång. Vi skulle kunna vara cirka fem spelare fler varje gång vi träffas. Ta således gärna med goda vänner och låt dem pröva. Om de inte är medlemmar i Aktiva Seniorer så kan de delta som din gäst. Vi har den regeln i vår förening ända sedan vi startade och den har visat sig vara bra på många sätt. Jag kunde själv inte delta den 23 juni på grund av andra engagemang men kommer igen den 30. Min senaste träningsrunda hade jag 18 slag på de första nio, de svåra, så formen är kanske på gång.

Fortsatt trevlig sommar!

Kontaktperson
Kerstin Karlsson
Telefon: 018-30 10 76