Onsdagsbio = En film av Suzanne Osten

I fredags hade Suzanne Ostens ”Flickan mamman och demonerna” premiär. Onsdag 20 april ser vi den tillsammans på Fyrisbiografen. Filmen börjar klockan 15.00 och är 90 minuter lång.  

Vi som vill går efter biobesöket till Basilico på Svartbäcksgatan 24 (mitt emot Linnéträdgården) för att prata om det vi sett över till exempel ett glas vin och/eller något att äta.

Vi ses på onsdag!

Om filmen
I en lägenhet låser Siri, en ensamstående och psykotisk mamma, in sig själv tillsammans med sin dotter Ti. Här är det nämligen demonerna som styr. Ti kan höra mamman när hon pratar med demonerna, hon ser mammans förändrade och slutna ansikte. Det är som att Siri själv har förvandlats till en demon. Så för att överleva tar Ti till sin fantasi och beslutar sig för att besegra mammans demoner. Suzanne Osten tar avstamp i sin egen uppväxt och berättar en lika färgstark som gripande film om ett barns kärlek och lojalitet till sin förälder.
Regi och manus
Suzanne Osten
Medverkande
Maria Sundbom, Esther Quigley