Hem » Femte och sista vinnaren i vår hemsidetävling

Femte och sista vinnaren i vår hemsidetävling

Bror-Erik Lundin var en av tio tävlande som visste/hittade svaret till femte och sista etappens fråga ”Var finns information om vår medlemsförsäkring?”. Bror-Eriks svar var ”Fliken Aktiviteter. Där finns en faktaruta angående försäkringen.” Andra lika rätta svar var ”Om oss, Om Aktiva Seniorer, Olycksfallsförsäkring”.

Grattis Bror-Erik. Vinsten är du väl värd, så mycket nytta som du har gjort för föreningen, bland annat som ordförande under en mandatperiod – två år. Och fortfarande gör, som IT-handledare under våren samt som ordförande under årsmötet den 1 mars.

Detta var den sista tävlingsetappen för denna gång. Syftet var att försöka få fler att besöka vår hemsida och ta del av allt som står där. Om vi lyckades med det är svårt att säga. Förvånande få har deltagit i tävlingarna. Men stort tack till er alla som har varit med och tävlat, flera av er vid varje tävlingsetapp.

Vi tar gärna emot förslag på hur vi ska få fler att besöka hemsidan.

Kontaktperson
Ulla Englund