Ett nytt år, ett nytt program

Vi är inne på vårt 14:e verksamhetsår. Och då är det vårt 27:e program.

Många av oss som arbetar med Aktiva Seniorer i Uppsala har varit med länge, några faktiskt under hela den tid vi funnits. Vi har inte gjort samma sak hela tiden, det finns många olika uppgifter att dela på. Det visar väl att vi som arbetar med verksamheten tycker att det är stimulerande och roligt, att vi får något värdefullt tillbaks för vårt arbete. Och det hoppas vi kan få flera att vilja vara med och arbeta. Om du själv inte känner att du har möjlighet att delta i det arbetet känner du kanske någon som du tror skulle vara en lämplig person. Vi vill gärna få sådana tips också, då kan vi kontakta den personen och fråga. Vi behöver inte tala om vem som tipsat.

Den gångna hösten har det varit ovanligt många förskottsinbetalningar till aktiviteter, vi har sett att det är flera som inte tänker på att vid betalningen tala om vad det är man betalar för. Det blir lättare för oss som ska hålla ordning på vilka som har betalat och för vilken aktivitet om det tydligt står för vad. Är det ont om plats, skriv ett datum, så är det lättare att hitta.

Vi alla som har arbetat med att få till det nya programmet hoppas att du ska hitta olika aktiviteter som är intressanta för just dig!

Och kom ihåg, anmäl dig så snart programmet säger att du får göra det! Väntar du för länge kan det vara fulltecknat.

Anita Lundin, ordförande FAS Uppsala