Föreningens mest aktiva på båtutflykt

Medarbetare i Aktiva Seniorer blir årligen inbjudna till en trivsam och informativ medlemsträff. I år var den i form av en resa med m/s Kung Carl Gustaf och klockan 10 dunkade båten iväg från kajplats 1 med 37 arbetande medlemmar längs Fyrisån mot Skokloster. Vädret var idealiskt med lite sol och svag vind.

Under resan fick vi genom styrelsen information om dagsläget i föreningen och behovet av nya villiga medarbetare. Många i styrelsen har suttit länge och har aviserat sin avgång inför nästa år. Föreningen har ju vuxit enormt de senaste åren, så det borde ju finnas många personer att tillgå. Det är viktigt att vi alla anstränger oss att hjälpa till att hitta dessa.

Framme i Skokloster fick vi ledigt för en timmes promenad i parken runt det fina slottet och ombord på hemresan serverades en läcker ”skärgårdsbuffé” från Hambergs Fisk.

Under större delen av resan underhölls vi av en trubadur. Av ljudnivån att döma var stämningen mycket god och exakt på minuten kl 15.00 angjorde vi Uppsala hamn, mätta och belåtna efter en mycket trevlig samvaro ombord.

Stort tack till föreningen Aktiva Seniorer!

På väg mot Skoklosters slott
Några Aktiva Seniorer pallade äpplen. Dessa två hade oturen att fastna på bild.
.m/s Kung Carl Gustaf med skärgårdslunchen tog oss sedan tillbaka till Uppsala.

Text Margareta Waller | Foto Ulla Blomstedt