Erbjudande från friskvårdsföretaget Actic

Den 24 september gjorde vi ett besök hos Actic som är ett friskvårdsföretag som bedriver gym i Centralbadet och Boländerna. Vi kunde konstatera att företaget förfogade över modern och bra utrustning och kunnig, serviceinriktad personal. Actic har presenterat ett förmånserbjudande till Aktiva Seniorer.

Erbjudandet innebär att Actic bjuder på två månaders avgifter, november och december, till de som blir medlemmar för hela 2013. Priset för ett medlemskap är 299 kronor per månad med första betalning för januari 2013. När tolv obligatoriska dragningar gjorts så löper medlemskapet på tills man själv säger upp det.

I priset ingår oinskränkt tillgång till gym och simhall i Centralbadet och gym i Boländerna. Actic är också beredda att utan extra kostnad hålla med en instruktörsledd träningsgrupp fredagar mellan kl 10.00 och 11.00 i Boländerna, Säbygatan 5. Närmsta busshållplats är Säbygatan. Bilparkering finns.

Vill du boka dig för detta erbjudande så ska du kontakta Actic. Man tecknar upp sig för medlemskap på Actic, Säbygatan 5.

Detta erbjudande kan bokas till och med fredagen den 9 november. Du kan naturligtvis besöka både centralbadet och Boländerna för att få ett personligt intryck av förutsättningarna. Vid bokning, tala om att du tillhör Aktiva Seniorer så att vi kan få underlag för träningsgruppen på fredagarna.

Kontaktperson hos Aktiva Seniorer Bengt Karlsson