Spela golf på Ärna

I våras inbjöd vi våra medlemmar att börja spela golf på den trevliga niohålsbana som finns på Uppsala Garnison, tidigare F16. Ett tjugotal medlemmar nappade på erbjudandet. Det var både de som spelat förut, men av olika skäl ställt undan klubborna, och de som var rena nybörjare.

Allt löste sig på bästa sätt för alla. Vi vill erbjuda en enkel och billig väg in i golfen. På Ärna kan du träna och spela under lugna förhållanden. Det är som på 60-talet. Vi hjälper varandra och har trevligt. Vi kör nu samma upplägg som i våras. Vi inbjuder dig till tre ”pröva på”-träningar som inte kostar någonting. Har du inte egna klubbor och bollar så ordnar vi det åt dig utan kostnad.

Om du sedan vill gå vidare så måste du bli medlem i Ärna Golfklubb. Det kostar 600 kronor per år jämte 150 kronor i registreringsavgift. Om du betalar i höst så gäller avgiften resten av 2012 och hela 2013.

1:a träningstillfället
Tisdagen den 21 augusti kl 15.00. Samling vid vakten på Ärna.

Boka dig först
För att komma in på Ärna måste du boka dig senast den 15 augusti till Bengt Karlsson.

Golfare mår bättre…
…har roligare och lever längre tack vare den lågfrekventa träning under lång tid som golfen ger dig utan att du tänker på det.