Teater- och musikföreställningar under hösten 2011

Vi är verkligen teater- och musikaktiva Aktiva Seniorer! Via teatergruppen (Ulla Steioff och Birgitta Rydberg) har vi under hösten köpt 360 biljetter, till oss själva och våra bekanta, till föreställningar på Stadsteaterns olika scener, till Reginateatern, till Dramaten samt till Uppsala Konsert & Kongress (UKK) och Heby Folkets hus/Metropolitan.

Se alla föreställningar som förmedlats av teatergruppen under hösten.

Helt säkert kommer utbudet att bli lika stort och fint under kommande vår. Nu har även Stockholms Stadsteater tillkommit som resmål med Ulla Englund som teaterombud.

Vill du snabbt få veta vilka föreställningar som är aktuella? Kontakta teatergruppen för att få ett e-brev varje gång en ny föreställning bokas, se Teater-/Musikgruppens sida. Även andra teater- och musiktips får du via den vägen, till exempel gratisföreställningar som Blue Monday, Trio X på UKK eller teaterföreställningar i vårt närområde som du kan boka direkt hos arrangören.

Se Teaterbesöksidan.

Text Ulla Englund