Smörgåstårta avslutade höstens bowlingspel

Den fjortonde december avslutades höstens bowlingspel med lagtävling och smörgåstårta. Av de som 71 som deltagit i spelet under hösten var 51 närvarande. Priser i form av diplom utdelades till segrarna i seriespelet och vinnarna av lagtävlingen fick den första inteckning i Aktiva Seniorers Hall av fame, bowling.

Vinnarna Inger Millberg och Svante Fredriksson.

Segrarna i seriespelet som pågått under hela hösten blev Inger Millberg, 422 poäng och Svante Fredriksson, 612 poäng. Bra spelat av båda. I seriespelet deltog 71 spelare, 41 damer och 30 herrar.

Fler segrare, från vänster: Alf Wennman, Inger Millberg, Birgit Hovberg, Aina Svensson och Bo Bjerking.

I samband med årets avslutning genomfördes en tävling mellan tillfälligt sammansatta lag. Segare blev, från vänster, Alf Wennman, Inger Millberg (dubbelt stor dag för henne), Birgit Hovberg, Aina Svensson och Bo Bjerking.

Tävlingen avgjordes i 10 serier där deltagarna spelade en ruta i tur och ordning till dess att alla tio serierna var slutspelade. Antalet lag var 10 med 5 spelare i varje. Skillnaden mellan lagen var mindre än 100 poäng. Det är anmärkningsvärt och visar att lagens sammansättning baserad på seriespelet fungerar utmärkt.

Bowlingen återupptas den 11 januari. Är du intresserad så är det bara att komma. Vår värd Leif Bergkvist tar hand om dig och ser till att du kommer in i det hela. Om du aldrig har spelat förr så har det ingen betydelse.

Text Bengt Karlsson | Foto Lars Lundin

Bowlinggruppens sida, klicka här